Në emisionin e radhës “Hallkit” do të ndiqni: Lajmet e javës nga Phatooni si dhe dialektet e disa vendeve më karakteristike Shqiptare, poezinë në dialekt, gafat më të mëdha të javës nëpër portale, si dhe ndodhitë e fundit me qendrën turistike “Kodra e Diellit”.

Shpërndaj me

Loading...