Në emisionin e radhës “Hallkit” do të ndiqni: Si ja dha mandatin presidenti Nikolla Gruevskit, Lajmet e javës nga Phatooni, portalet me interesante te javes, poezinë në dialekt, dhe shume gjera te tjera interesante…

 

Shpërndaj me

Loading...