Se si përballen me virusin “Korona” mjekët në vendet e huaja si Gjermania, Zvicra dhe vendet tjera të Europës, eksperiencën e tij në “Pasqyra e shëndetit” e sjell mjeku Ardian Mustafai.

Shpërndaj me

Loading...