fbpx

Gjatë kohës së pandemisë një nga këshillat e mjekëve ishte larja e duarve, por larja e shpeshtë e duarve shkakton edhe irritimin të lëkurës. Këshilla se si të veprojmë në këtë rast dhe shumë të tjera të ndërlidhura me lëkurën, në emisionin “Pasqyra e shëndetit”, flet Nora Pollozhani, dermatologe.

Shpërndaj me

Loading...