Cili është impakti i zgjedhjeve evropiane për integrimet e Maqedonisë së Veriut në BE? Analizë të detajuar sjellin gazetarët: Aleksandër Marku – Selanik, Majlinda Zeqiri – Londër, Enver Robelli – Zyrih dhe Gjerqina Tuhina – Bruksel.

Shpërndaj me

Loading...