fbpx

Për shumë probleme shëndetësore njerëzit rikthehen te mjekësia tradicionale. Aty ku nëpërmjet çajrave apo bimëve mjekësore të ndryshme gjejnë ilaç për shumë sëmundje. Por a i besojnë të gjithë njerëzit mjekësisë tradicionale? Cilat bimë mjekësore mund ti përdorim dhe si? Sot në emision do japim disa receta që ndihmojnë për imunitetin por jo vetëm! Së bashku me Shaban Demiri do ndajmë me ju këshilla të ndryshme rreth çajrave bimorë!

Shpërndaj me

Loading...