I ftuar: Dr. Vlladimir Çadikovski – kardiokirurg i fëmijëve

Të gjithë fëmijët që kanë probleme të lindura në zemër, tashmë mund të gjejnë trajtim edhe në vendin tonë. Spitali Acibadem Sistina në Shkup ju ofron trajtim duke filluar që nga diagnostikimi deri në trajtimin përfundimtar, nëpërmjet teknologjisë më të fundit dhe ekipi mjekësor me një përvojë shumëvjeçare. Në këtë emision do të flasm për risitë që sjell ky spital në trajtimin e sëmundjeve të lindura në zemër te fëmijët.
Cilat janë sëmundjet më të shpeshta të zemrës së hasen te fëmijet? A janë të shërueshme këto sëmundje? Si shkon i gjithë trajtimi? Cilat janë përparësitë që ofron Acibadem Sistina? Cilat janë komplikimet më të shpeshta që mund të ndodhin gjatë një ndërhyrje kardiokirurgjike?
Të ftuar kemi dr. Vlladimir Çadikovski – kardiokirurg i fëmijëve

Shpërndaj me

Loading...