fbpx

Në kuadër të emisionit “Magazina Ekonomike’, e ftuar e gazetarit Goran Temenugov është guvernatorja Anita Bezhovska. Bezhovska mes tjerash ka theksuar se Ligji për përdorimin e gjuhëve, gjegjësisht nenin 8, paragrafi 1 në lidhje me përdorimin e Ligjit të gjuhëve në kartëmonedhat  dhe monedhat si dhe pullat postare nuk është i sqaruar mirë, sipas saj neni në fjalë nuk saktëson proporcionin e zbatimit të Ligjit.

Shpërndaj me

Loading...