fbpx

Në kuadër të emisionit të sotëm “Magazina Ekonomike”, do të mund të ndiqni debatin mes ministrit të arsimit Arbër Ademi dhe kreut të SASHK-ut, Jakim Nedellkovski. Debatohet rreth kërkesave të SASHK-ut që kanë të bëjnë me rritjen e pagave në arsim si dhe problemet tjera në fushën e arsimit.

Shpërndaj me

Loading...