Në kuadër të emisionit të sotëm “Magazina Ekonomike” do të mund të ndiqni dy intervista dhe atë me ministren për punë dhe politikë sociale, Milla Carovska si dhe me ministrin për transport dhe lidhje, Goran Sugarevski. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...