fbpx

Paralelisht po përgatitet rishikimi i buxhetit për vitin 2020 dhe buxheti për vitin 2021. Ministri për financa Fatmir Besimi thotë se vitin e ardhshëm ekonomia do të rritet për 4 për qind. Besimi thotë se për te është e pranueshme që të kufizohen harxhimet e ministrave. Paralajmëroi vëzhgim të rreptë të ministrive se si dhe ku i harxhojnë mjetet për investime kapitale. Besimi në Magazina ekonomike flet edhe për setin e katërt të masave ekonom ike dhe planet rreth sistemit tatimor.

Shpërndaj me

Loading...