Enti shtetëror për statistikë ka llogaritur se në vitin 2017, 460 mijë qytetarë kanë qenë të varfër. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska thotë se numrat nuk janë të sakta, por që varfëria ekziston. Prandaj ka propozuar Ligjin e ri për mbrojtjes sociale. Varfëria do të luftojnë me punësime.

 

Shpërndaj me

Loading...