fbpx

“Magazina Ekonomike” – Ndotja e ajrit dhe masat që duhet të ndërmerren, debatojnë: Besa Tateshi nga Ministria e Ekologjisë; Arijanit Xhaferi nga Ecoguerila dhe Ismail Luma nga Ministria e Ekonomisë. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...