Në kuadër të “Magazinës Ekonomike”, prezantojmë dhe debatojmë për programet ekonomike të partive. Sot duhej të fillonim me programet e Aleancës për Shqiptarët dhe BDI-së. Por në studio është vetëm përfaqësuesi i Aleancës, Elmi Aziri. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...