Në kuadër të emisionit të sotëm “Magazina Ekonomike” do të debatohet rreth Propozim Buxhetit për vitin 2020. të ftuar të gazetarit Goran Temenugov, janë: Zv. ministrja e financave Shyret Elezi, Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët dhe Drilon Iseni, nga OEMVP. Na ndiqni…!

Shpërndaj me

Loading...