fbpx

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut njoftoi se do të mund të paguhet stazhi dhe punëtorët të mund të pensionohen para-kohe, burrat në moshën 59 vjeçe ndërsa gratë në 57. Në emisionin e sotëm “Magazina Ekonomike” do të flitet për atë se sa do të kushtoj kjo (blerja e viteve) dhe vallë me këto reforma do të rrezikohet Fondi Pensional. Të ftuar: Darko Dimovski, kryetar i LSM Bllagica Petreski, Finance Think Goran Rafajllovski, Oda Ekonomike

Shpërndaj me

Loading...