Në emisionin e sotëm ‘Magazina ekonomike”, të ftuarit e Goran Temenugov janë Sofija Spasovska, nga Ministria për Punë dhe Politikë Sociale dhe Eroll Ademov nga sektori joqeveritarë. Tema e debatit është varfëria. Nga sektori joqeveritarë shprehen se shteti po bën përpjekje për uljen e varfërisë, por se masat vështir arrijnë deri tek më të prekurit.

Shpërndaj me

Loading...