Në kuadër të emisionit të sotëm “Magazina Ekonomike” do të flasim për zgjedhjet, fushatën dhe programin e partive. Në emision të ftuar janë: Aleksandar Krzalovski nga MCMC, Angelka Peeva-Laurençiç nga Imixh PR dhe gazetari Mirçe Jovanovski. Përveç kësaj në kuadër të emisionit të sotëm do të prezantojmë edhe pjesë nga programi i LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së në pjesën e energjetikës. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...