Në edicionin e tretë të emisionit sportive në ALSAT M, tema kryesore do të jetë “Mundja, vështirësitë e saja dhe mënyra se si të zgjidhen telashet e këtij sporti”. Në studion e debatit në ALSAT-M në këtë temë janë ftuar: Betim Vrenezi, kryetari i ri Federatës së Mundjes të Maqedonisë; zëvendës/presidenti i Federatës së Mundjes së Maqedonisë, Dejan Bogdanov dhe drejtori sportiv i Federatës së Mundjes në Maqedoni, Strasho Gligorov.

Shpërndaj me

Loading...