Alergjitë paraqesin një problem shëndetësor për shumë njerëz, gjatë gjithë vitit. Por, me ardhjen e pranverës alergjitë sezonale bëhen më të shpeshta. Përse paraqiten alergjitë, kush i shkakton ato? Cilët janë alergjenet më të shpeshtë? SI mund të zbulojmë se çfarë na bën keq, dhe si të veprojmë në këto raste? Dr. Natasha Jakovleviq – dermatovenerologe tregon që reagimet alergjike ndonjëherë mund të rrezikojnë jetën e një personi, prandaj këshilla profesionale e mjekëve në këto raste është e domosdoshme. Këto dhe shumë këshilla të tjera mund të mësoni sot në emisionin “Pasqyra e Shëndetit”. Na ndqni…!

Shpërndaj me

Loading...