fbpx

Sot në emisionin Pasqyra e Shëndetit do të flasim për Autizmin – çrregullim i zhvillimit që nënkupton një spektër të gjerë simptomash.
Jasmina Troshanska – defektologe tregon që zbulimi i hershëm i autizmit, mund t’i ndihmojë fëmijës për të zhvilluar aftësi komunikative dhe do t’i ndihmojë të inkuadrohet më lehtë në shoqëri.

Kush luan rolin më të madh në trajtimin e autizmit? Sa u ndihmojnë trajnimet edukative prindërve për tu përballur me këtë çrregullim?! Na ndiqni…!

Shpërndaj me

Loading...