fbpx

Sot ne emisionin “Pasqyra e Shendetit” te ftuar kemi psikologen Zemrijet Bela Veseli. Do të flasim për fëmijët me aftësi të kufizuara, dhe aktivitetet që organizon shoqata “Imago plus”.

Shpërndaj me

Loading...