fbpx

Në kuadër të emisionit të sotëm Pasqyra e Shëndetit me psikologen Edlira Destani do të flitet për “Frikën”, do të flitet për atë se sa është normale që të frikësohemi? Se nga rrjedh frika? Dhe shumë të tjera të ndërlidhura me frikën.  Na ndiqni…!

Shpërndaj me

Loading...