Pasqyra e Shendetit do të flasim për goditjen në tru – insulti cerebral. Të ftuar kemi Dr. Destan Haliti – kryeshef i neurokirurgjisë në Spitalin Klinik të Tetovës I cili spjegon se goditjet në tru ndodhin për shkak të mungesës së furnizimit me gjak dhe oksigjen të trurit.
Cilat janë shenjat që paralajmërojnë goditjen në tru? Cilët janë faktorët e rrezikut? Dhe më e rëndësishmja, si mund të parandalohet goditja në tru?

Shpërndaj me

Loading...