fbpx

Ngrënia e ushqimit të kontaminuar shkakton helmim në organiyëm. Efektet nga helmimi ushqimor ndryshojnë nga një person në tjetri. Përse? Si të rikthejmë energjitë e humbura ? Si të ruhemi nga dehidrimi? Me dr. Sedat Lumani flasim për simptomat, efektet, dhe mënyrat e shërimit nga helmimi ushqimor.

 

 

Shpërndaj me

Loading...