fbpx

Infeksioni HPV është një nga infeksionet më të shpeshta seksuale të transmetueshme. Dr. Goran Dimitrov thekson se DUHANI përkeqëson gjendjen e pacientit kur është I prekur nga infeksioni HPV. Cilët persona janë më të rrezikuar për tu prekur nga infeksioni HPV? A mund shkaktojë kancer infeksioni HPV? Çfarë lidhje ka infeksioni HPV me kancerin e qafës së mitrës? Cilat janë masat mbrojtëse që duhet të ndërmarrim për tu mbrojtur nga infeksioni HPV? A ka shërim? Me dr. Goran Dimitrov flasim për faktorët që i shkaktojnë lythat gjenitale, simptomat dhe mbrojtjen nga ky infeksion?

Shpërndaj me

Loading...