fbpx

Diabeti i pa-diagnostikuar dhe i pa-trajtuar është një nga faktorët kryesor për sëmundjet e zemrës dhe jo vetëm. Shume persona qe kane diabet, neglizhojnë simptomat dhe nuk janë të vetëdijshëm që kanë këtë sëmundje, derisa te paraqiten edhe komplikimet e para qe shkakton diabeti. Cilat janë shenja kur ne duhet të paraqiteni te mjeku. Cilat janë pasojat e diabetit për shëndetin e njeriut? A mund të kemi jetë cilësore nëse diagnostikohemi me këtë sëmundje? Si te kontrollojmë diabetin përmes ushqimit dhe aktivitetit fizik? Sa te sigurta janë insulinat? Dr. Irfan Ahmeti shpjegon edhe metodat e reja te trajtimit te diabetit. Na ndiqni!

Shpërndaj me

Loading...