Si mund ti kontrolloni alergjitë përmes ushqimit? Cveta Dineva- nutricioniste thotë qe alergjitë ushqimore janë shumë të përhapura, sidomos ne stinën e pranverës. Cilat produkte ushqimore shkaktojnë alergji? Çfarë të konsumojmë nëse përballemi me alergji? Si dhe shumë këshilla tjera për një agjërim sa më të lehtë. Na ndiqni…!

Shpërndaj me

Loading...