fbpx

Pasqyra e Shëndetit do të flasim për rolin që luan kirurgjia plastike dhe rekonstruktive në trajtimin e problemeve shëndetësore bashkë me ato estetike. Të ftuar kemi Dr. Sofija Pejkova drejtoreshë e Klinikës së Kirurgjisë Plastike dhe Rekonstruktive me të cilën do të flasim edhe për djegiet e lëkurës dhe lëndimet e duarve. Ajo gjithashtu rikujton të gjithë prindërit se mjetet piroteknike mund të shkaktojnë lëndime serioze te fëmijët nën moshën 18 vjeçare.

Shpërndaj me

Loading...