Me ardhjen e stinës së ngrohtë të gjithë vrapojnë pas palestrave, me qëllim humbjen e kilogramëve të fituar gjatë dimrit. Të gjithë e kanë dëshirën për një trup të palestruar, por, a ekziston formulë magjike për t’u dobësuar? Çfarë duhet të keni parasysh kur filloni një aktivitet fizik? Cilat rregulla duhet ti ndiqni? A mundet të arrijmë rezultatet e dëshiruara për periudhë të shkurtër? Këto përgjigje dhe shumë këshilla tjera i merrni gjatë emisionit me të ftuar Elena Bubalo, instruktore.

Shpërndaj me

Loading...