fbpx

Liposukcioni, gjithnjë e më shumë konsiderohet si zgjidhja ideale për të hequr dhjamin e tepërt nga trupi. A është një ndërhyrje e sigurt qe na mundëson rezultate të përhershme? Sa kilogram yndyre mund të hiqen me këtë ndërhyrje? Kur mund te shohim rezultatet e para? Nëse nuk kujdesemi për veten, a ekziston rrezik që dhjamin e hequr në pjesë të caktuara të trupit ta rikthejmë prapë?

Për te gjitha këto diskutojmë me Dr. Artan Dika – spec. i kirurgjisë plastike dhe rekonstruktive.

 

Shpërndaj me

Loading...