“Pasqyra e Shëndetit” – Ndihma e psikologut ndaj atyre që vuajnë nga kanceri. Të ftuar për të debatuar në këtë temë janë: Mirjana Jovanovska-Stojanovska, kryetare e Odës së Psikologëve në Maqedoninë e Veriut dhe Aleksandra Stefanoska, psikologe. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...