Spitali special Sveti Vid – ju ofron profesionalizëm maksimal dhe cilësi superiore,  i ftuar: Svetozar Dragoviq. Spitali special “Sveti Vid” është një institucion dhe sinonim për oftalmologjinë më cilësore dhe më bashkëkohore. Fitues i shumë çmimeve ndërkombëtare për kirurgjinë te sytë, Sveti Vid ju mundëson zgjidhjen e të gjitha problemeve të syve dhe shikimit jo vetëm te mosha madhore, por edhe te fëmijët, nëpërmjet kirurgjisë  me bashkëkohore dhe më moderne.

Shpërndaj me

Loading...