“Pasqyra e shëndetit” – Radioterapia dhe Onkologjia, të ftuar Enis Ozjar dhe Ozlem Er, nga spitali  Axhibadem Maslak nga Turqia. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...