Në emisionin e radhës Pasqyra e Shëndetit do të flasim për rëndësinë e antioksidantëve, dhe jo vetëm. Cilat suplemente ushqimore i nevojiten organizmit tonë? Cilat lëndime traumatologjike janë më të shpeshta? Si mundet që të ndalojmë dhimbjen dhe të kemi shërim më të shpejtë të plagës? Të ftuar kemi dr. Ilber Besimi -traumatolog dhe shef i repartit të Kirurgjisë dhe Traumatologjisë në Tetove. Na ndiqni…!

Shpërndaj me

Loading...