fbpx

Është normale që të gjithë të përjetojmë ankth në situata të caktuara gjatë jetës tonë. Por, ndodh shpesh të mos kuptojmë që ankthi po kontrollon jetën tonë, dhe atëherë ai mund të bëhet i rrezikshëm për shëndetin tonë . Kur është e nevojshme ndihma e psikologut? Prej ku buron problemi i ankthit? Si të qetësojmë veten kur na paraqitet ankthi? Do të flasim sot për të gjithë problemet e ankthit me te ftuar Gentiana Memeti Ademi – psikologe klinike.

Shpërndaj me

Loading...