fbpx

Qendra për onkologji dhe radioterapi në “Acibadem Sistina” mundëson trajtimin e tumoreve të ndryshme dhe sëmundjeve malinje sipas standardeve botërore, me një staf profesional dhe teknologji bashkëkohore. Sot në 16:40 në emisionin Pasqyra e Shëndetit do të kemi të ftuar dr. Deva Petrova specialist për radioterapi dhe onkologji nga Acibadem Sistina, e cila na tregon më shumë për radioterapinë si mundësi trajtimi për sëmundjet malinje. Dr. Petrova gjithashtu jep përgjigje për pyetjet më të shpeshta që kanë pacientët për këtë lloj trajtimi. Në cilat lloje të tumoreve mund të përdoret radioterapia? A ka efekte anësore? Sa zgjat ky trajtim?

 

Shpërndaj me

Loading...