Në kuadër të emisionit të radhës Pasqyra e Shëndetit do të bëhet fjalë për një Projekt të përbashkët të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Kryqit të Kuq. Projekti titullohet “Udhëzues në Spital” dhe realizohet në Klinikën “Nënë Tereza”. Cilat janë qëllimi i projektit dhe çfarë përfitojnë pacientët nga ky projekt, do të mësoni nga emisioni në vazhdim. Na ndiqni…!

Shpërndaj me

Loading...