Joga praktikë e lashtë që ndihmon mendjen dhe trupin tonë. Por, për çfarë na ndihmon Joga? Përgjigjen e kësaj pyetjeje dhe shumë të tjerave të ndërlidhura me Jogën do t’i mësoni nga biseda që zhvilluam me Marina Peshiq, instruktore për Joga.

 

Shpërndaj me

Loading...