Pro Sports sonte debaton lidhur me menaxhimin e futbollistëve, menaxherët, sjellja e tyre dhe ndikimi i tyre në kualitetin e futbollit.

Të ftuarit e gazetarit Mahir Thaçi janë: Haris Fakiç, drejtor sportiv i K.F. Skënderbeu; Bujar Kurtaj, gazetar i sportit në të përditshëm KOHA; Nikolla Gjoshevski, nga kompania Sports Menaxhment Konsalting dhe Meriton Berisha, agjent futbolli. Na ndiqni, sonte me fillim në ora 23:30.

Shpërndaj me

Loading...