Ku i shohim – Maqedoninë, Shqipërinë dhe Kosovën? A duhet të eksperimentohet me përfaqësueset?

Shorti për “EURO 2020” a duhet të jetë gjysmë i dirigjuar. Për këto dhe tema të tjera bashkëbisedojmë me: Sami Ademi, Shaban Sinani, Reshat Ibrahimi dhe Kemajl Goca.

Shpërndaj me

Loading...