Artroza e gjurit është një sëmundje mjaft e shpeshtë që prek kryesisht të moshuarit. Ankesat kryesore të pacientëve janë dhimbja e gjurit, çalimi, kërcitja, bllokimi në ecje dhe ndonjëherë edhe enjtja. Ilir Shabani, kirurg ortoped, flet mbi artrozën e gjurit, duke u ndalur në mënyrë të veçantë tek trajtimi, i cili mund të jetë konservativ ose kirurgjikal.

Shpërndaj me

Loading...