Debat direkt mes Artan Grubit, BDI dhe Arben Taravarit, ASH.
A duhet të ketë zgjedhje të parakohshme bashkë me ato presidencialet dhe çfarë presidenti duhet zgjedhur?

Shpërndaj me

Loading...