A kanë kapacitet spitalet të përballen me situata emergjente si ajo e aksidentit të Llaskarcës? A trajtohen të prekurit nga aksidenti për traumat psikike?

Debatojnë: Mr. Vala Adili – Psikoterapiste dhe D-r. Ilir Hasani – Drejtor i Klinikës së Traumatologjisë. Gjithashtu ju sjellim dhe kronika nga Besian Leka dhe Bashkim Sulejmani se si përballen Llaskarca e Gostivari pas tragjedisë.

Shpërndaj me

Loading...