Opinioni i gjerë shqiptar po skandalizohet me raste që në fokus kanë abuzimin seksual ndaj të miturve.
Krimi i fshehur për shkak të mentalitetit dhe tabusë për seksin! Debatojnë: Merita Ismajli Marku – Neurologe, Fitore Bajrami Abdi – Psikologe, Qëndrim Rijani – Regjisor, Fatjonë Krasniqi – Studente.

Shpërndaj me

Loading...