fbpx

Çfarë masash merren nëpër qytete kundër virusit korona, të ftuar në program janë: Arben Zyberi – Drejtor i Qendrës së Shëndetit Publik në Shkup, Hekuran Duka – Kryetari i Komunës së Dibrës, Dashmir Nasufi – Shtabi i Krizës në Strugë, Teuta Arifi – Kryetare e Komunës së Tetovës, Arben Taravari – Kryetar i Komunës së Gostivarit si dhe Nikolla Dimitrov, Ministër i Jashtëm i cili flet për masat për rikthimin e qytetarëve dhe si ndikon situata rreth integrimeve.

Shpërndaj me

Loading...