Folklori politik si shpëtim nga dështimi. Por çfarë na mëson rasti “Gruevski”?
Debatojnë: Diana Toska – Gazetare, Albert Musliu – Analist dhe
Sefer Selimi – Aktivist i shoqërisë civile.

Shpërndaj me

Loading...