“Sa më shumë zgjasin masat ndaj pandemisë, aq shumë po rritet mos-durimi dhe mosbesimi ndaj situatës. Në rrjetet sociale po dalin spekulime dhe të pavërteta që ngjisin më shumë tek njerëzit se faktet shkencore, por si duhet reaguar? Çfarë thonë përfaqësues fetarë e shkencëtarët? Të ftuar në “Programi 200”: Genti Kruja – Këshillit Ndërfetar i Shqipërisë, Bashkim Ziberi – Profesor universitar dhe Vala Adili – Psikoterapiste.

 

Shpërndaj me

Loading...