Çfarë ndikimi do ketë formimi i qeverisë Kurti në Kosovë?
Debatojnë: Gazmend Ajdini, opinionist; Arianit Xhaferi, opinionist dhe aktivist, Arben Ratkoceri, gazeta “Koha”.

Shpërndaj me

Loading...