Debat në prag të fillimit të fushatës për zgjedhjet e 15 korrikut. Marrin pjesë: Vllatko Gjorçev – VMRO DPMNE, Kreshnik Bekteshi – BDI, Kosta Petrov – LSDM dhe Azir Aliu – ASH.

Shpërndaj me

Loading...